wssugo_hun2.gif wssugo_eng2.gif wssugo_deu2.gif
wssugo_logo1c.png
WS_logo.png
 
Összes menü nyitása / zárása
1. Súgó
2. Alapfogalmak
3. Használat
4. Adatfeltöltés
5. Webáruház
6. Fórum
7. Beállítások
8. Letöltés
 
wssugo_home.gif wssugo_sitemap.gif
 
wssugo_title2b.gif
[ 2.2 ]
Mire jó a WEB-SET?
A WEB-SET egyaránt alkalmas alapszintű funkciókkal ellátott személyes, magánjellegű weboldalak és professzionális céges internetes oldalak kialakítására is. A web-es jelenlét segít ügyfeleinek a tájékozódásban, versenyképes pozícióba kerülhet konkurens oldalakkal. A naprakész tartalommal egy dinamikus, szinte "élő" weboldal tulajdonosa lehet. A gyorsan és bármikor változtatható tartalom olyan költséghatékony megoldás, aminek alkalmazása elsősorban a kisebb-nagyobb vállalkozások számára a legoptimálisabb.

Magánszemélyeknek

Annak ellenére, hogy a WEB-SET szolgáltatásban a lehetséges alkalmazások inkább kisebb vállalkozások és nagyobb cégek igényeit hivatott kiszolgálni, lehetőség van egészen egyszerű, hagyományos, alapfunkciókkal ellátott személyes oldalak kialakítására is. Olyan embereknek ajánlott a WEB-SET, akiknek tervezett weboldaluk tartalma előreláthatóan szakaszos időközökben változtatást igényelnek és akik hajlandóságot mutatnak arra, hogy elsajátítsák a WEB-SET alapszintű kezelését.
A WEB-SET-es weboldalt egyszer elkészíteni, változtatás nélkül hagyni és teljes egészében statikusként kezelni nem költséghatékony megoldás és nem javasolt. Amennyiben előreláthatóan tudatában van annak, hogy weboldala nem fog változni vagy nem tud emberi erőforrást szánni a használat elsajátítására, abban az esetben úgy véljük a WEB-SET nem megfelelő megoldás. A WEB-SET rendszer megléte, de annak nem használása nem mentesíti a tulajdonost a szolgáltatás fenntartásáért járó díj kifizetése alól.
Kis- és középvállalkozásoknak

A WEB-SET kiválóan alkalmas olyan vállalkozásoknak internetes jelenlétet biztosítani, amelyeknek weboldalát hosszútávra tervezték és a vállalkozók bizonyosak abban, hogy webtartalmuk időről időre friss adatokkal újul meg. Egyik legkiemelkedőbb szolgáltatásként megemlítendő az elterjedt, szinte már trendnek számító webáruház üzemeltetése. A WEB-SET-tel könnyedén tud pénzforgalmat biztosító e-shop-ot működtetni és karbantartani.


Nagyvállalkozásoknak

Nagyvállalatok számára olyan professzionális webáruház üzemeltetését képes biztosítani a WEB-SET, ahol működést tekintve különleges igények is felmerülhetnek. Olyan nagyvállalatoknak ajánlott a WEB-SET, ahol a weboldalt látogatók regisztrálással saját profil létrehozását kezdeményezhetik, így számos kényelmi funkcióval tudják gazdagítani az interneten keresztül történő vásárlást.
 
 
Ez az írás a WEB-SET tartalomkezelő rendszer használati útmutatójának (WEB-SET Súgó) egy részlete. Az interneten elérhető a www.webset.hu/sugo/ oldalon.
 
BIT-HUNGARY KFT.
Tel.: +36 1 436 - 1010     Fax: +36 1 436 - 1030     E-mail: info@bit-hungary.hu