wssugo_hun2.gif wssugo_eng2.gif wssugo_deu2.gif
wssugo_logo1c.png
WS_logo.png
 
Összes menü nyitása / zárása
1. Súgó
2. Alapfogalmak
3. Használat
4. Adatfeltöltés
5. Webáruház
6. Fórum
7. Beállítások
8. Letöltés
 
wssugo_home.gif wssugo_sitemap.gif
 
wssugo_title7b.gif
[ 7.2 ]
Szerkesztés frissítése
Alapértelmezett állapotban a szerkesztőfelületen feltöltött adatok nem jelennek meg a sablonnézetben. A feltöltés eredményét az oldalműveleti soron található 'Megtekintés' opcióval tekintheti meg. Ez a fajta megtekintés csak egy olyan előnézeti képet jelenít meg weboldaláról, amiben nem minden funkció működik. A tényleges eredmény megtekintéséhez keressen rá böngésző szoftver segítségével a szerkesztett weboldal címére (domain név), amennyiben az már élesítve lett.

Ha nem szeretné minden egyes feltöltési fázis után a 'Megtekintés'-sel ellenőrizni munkája eredményét, beállíthatja a szerkesztés utáni azonnali frissítést. Ebben az esetben az egyes feltöltő ablakokban az 'OK' gombra való kattintáskor a szerkesztő felület frissíti önmagát és megjelenik a felvitt tartalom. Mivel a sablonnézeti képen a WEB-SET-es feltöltő ikonok is jelen vannak, az itt megjelenített kép sohasem a végleges elrendezést mutatja. Ezzel a funkcióval ellenőrizhető, hogy az adatfeltöltés sikeres volt az adott helyen.
1
2
3
4
A szerkesztőfelületen kattintson a Beállítások nevű opcióra.
A megjelenő ablakban kattintson az Adminisztrátor nevű témafülre (felső sor).
A Minden módosítás jelenjen meg azonnal... előtti négyzetet jelölje be (alapértelmezett: üres).
Kattintson az OK gombra.
 
 
Ez az írás a WEB-SET tartalomkezelő rendszer használati útmutatójának (WEB-SET Súgó) egy részlete. Az interneten elérhető a www.webset.hu/sugo/ oldalon.
 
BIT-HUNGARY KFT.
Tel.: +36 1 436 - 1010     Fax: +36 1 436 - 1030     E-mail: info@bit-hungary.hu