wssugo_hun2.gif wssugo_eng2.gif wssugo_deu2.gif
wssugo_logo1c.png
WS_logo.png
 
Összes menü nyitása / zárása
1. Súgó
2. Alapfogalmak
3. Használat
4. Adatfeltöltés
5. Webáruház
6. Fórum
7. Beállítások
8. Letöltés
 
wssugo_home.gif wssugo_sitemap.gif
 
wssugo_title4b.gif
[ 4.6 ]
Erőforrások karbantartása
A weboldalakon létrehozott minden egyes hivatkozás, feltöltött kép és óriásállomány (kép, dokumentum, videófájl, audiófájl) egy ún. erőforráslistába kerül, aminek segítségével a tartalomkezelés kényelmesebb és gyorsabb a szerkesztőfelületen. Az erőforrásokban tárolt hivatkozások, állományok megtekinthetők egy összesített listán és amennyiben valamelyikre nem tart igényt a felhasználó, törölhető. Ez a fajta törlés tényleges (adatbázis szintű) törlést eredményez és nem vonható vissza.


Kép törlése
1
2
34
A fő menüsoron kattintson az Erőforrások nevű opcióra.
A megjelenő ablakban kattintson a Képek nevű témafülre (felső sor).
Keresse meg a listán annak a képnek a nevét, amelyiket törölni szeretné és
jelölje be a vele azonos sorban található négyzetet (alapértelmezett: üres). A képek ellenőrzésképp megtekinthetők a nagyító ikonra való kattintással. Ha minden képet törölni szeretne, kattintson a Mindet kijelöl gombra.
Kattintson az OK gombra.

Hivatkozás, állomány törlése
1
2


3
A fő menüsoron kattintson az Erőforrások nevű opcióra.
Keresse meg a listán annak a hivatkozásnak vagy feltöltött állománynak a nevét, amelyiket törölni szeretné és jelölje be a vele azonos sorban található négyzetet (alapértelmezett: üres). Ha a listán szereplő összes hivatkozást és feltöltött állományt törölni szeretne, kattintson a Mindet kijelöl gombra.
Kattintson az OK gombra.
Az adatok törlése végleges és nem visszavonható művelet. Törlés előtt bizonyosodjon meg róla, hogy valóban a törlésre szánt képet/állományt/hivatkozást jelölte meg és arról is, hogy a kiválasztott bejegyzésekre valóban nem lesz szüksége a jövőben.
 
 
Ez az írás a WEB-SET tartalomkezelő rendszer használati útmutatójának (WEB-SET Súgó) egy részlete. Az interneten elérhető a www.webset.hu/sugo/ oldalon.
 
BIT-HUNGARY KFT.
Tel.: +36 1 436 - 1010     Fax: +36 1 436 - 1030     E-mail: info@bit-hungary.hu