wssugo_hun2.gif wssugo_eng2.gif wssugo_deu2.gif
wssugo_logo1c.png
WS_logo.png
 
Összes menü nyitása / zárása
1. Súgó
2. Alapfogalmak
3. Használat
4. Adatfeltöltés
5. Webáruház
6. Fórum
7. Beállítások
8. Letöltés
 
wssugo_home.gif wssugo_sitemap.gif
 
wssugo_title1b.gif
[ 1.2 ]
Jelölések a súgóban
A súgóban egyes tartalmi elemek megkülönböztető jelöléssel vannak ellátva. A kiemelt tartalmi részek hordozhatnak fontos, hasznos információkat, felhívhatják a figyelmet a fokozott odafigyelésre. A jelölések magyarázata az alábbiak szerint történik:
Általános információ
Olyan tény, ami nem kötődik a WEB-SET szolgáltatáshoz. Az internettel és internetes alkalmazásokkal kapcsolatos általános működési elvek, szabályok. Általánosságban elfogadott és használt eljárások. Betartásuk nem a WEB-SET rendszertől függ.

Javaslat, ötlet problémák megoldására
A WEB-SET számos lehetőséget nyújt a weboldalak kialakítására, de néha a dinamikus (tartalomhoz igazodó) weboldalak nem minden esetben kerülnek felhasználóbarát állapotban az internetezők elé. Számos tapasztalat alapján kínál fel megoldási javaslatokat az adott témában.

Külső fájl szükséges a feladat végrehajtásához
Az adott témában olyan külső fájllal kell rendelkeznie a felhasználónak/adatfeltöltő személynek, amit a WEB-SET nem biztosít. Ezek lehetnek feltöltésre szánt dokumentumok, képanyagok, audió- és videóelemek.

Konkrét példa
Az adott témában olyan karaktersorozat feltűntetése, ami a helyes működést garantálja. Rámutat a betartandó szintaktikai (mondattani, bizonyos esetben a html-nyelvi) szabályokra. Felhasználható másolásra és a másolás után a szabályt nem megkövetelő részek átírására.

Magas hibakockázati tényező
Olyan hiba megjelölése, amit nagyon sok esetben követnek vagy követhetnek el rossz köztudat vagy tájékozatlanság miatt. A kiemelt rész elolvasása erősen ajánlott, mert bizonyos esetekben alapszintnél magasabb számítógépkezelési- illetve meghatározott szakmai tudást igényel a felhasználó részéről.

Figyelmeztetés, fontos tudnivaló
Az adott témában nagyon fontos és kifejezetten ajánlott a kiemelt rész elolvasása. A figyelmen kívül hagyásából történő problémák minden esetben a felhasználót terhelik. A WEB-SET-et szolgáltató fél nem hibáztatható a kiemelt részből eredő problémák miatt.

Hivatkozás
Konkrét linkek (internetes címek) feltűntetése, amik az adott témában jelentőséggel bírnak. Ezek a hivatkozások kimásolhatók a felhasználó számítógépére, eltárolhatók az éppen használt böngésző hivatkozási listájába (amennyiben ez a szoftver által támogatott) későbbi használat céljából.
 
 
Ez az írás a WEB-SET tartalomkezelő rendszer használati útmutatójának (WEB-SET Súgó) egy részlete. Az interneten elérhető a www.webset.hu/sugo/ oldalon.
 
BIT-HUNGARY KFT.
Tel.: +36 1 436 - 1010     Fax: +36 1 436 - 1030     E-mail: info@bit-hungary.hu